Kérdésed van? Hívj bátran: +36 1 465 0910

Kosár:

0 termék - 0.00 Ft

Újdonság! Clover Crossover3 túrakabát

Motorosként bárkivel előfordulhat akár túrán, akár hétköznapi használat során, hogy az induláskor kiválasztott öltözete hamar kényelmetlenné válik a gyorsan változó időjárásnak köszönhetően. Ha veled is megesett már, hogy a hirtelen leszakadó ég miatt pillanatok alatt bőrig áztál, vagy reggel még ráfagytál volna gépre, ha nem a téli dzsekidben indulsz, de délutánra már akkora kánikula lett, hogy csak hálós kabátban lehetett volna elviselni az utazást, a Clover pont Neked találta ki az új Crossover3-t!

A Crossover3 egy háromrétegű kabát, aminek az egyik legjobb tulajdonsága, hogy a vízálló és thermo bélések kivehetőek és akár külön-külön is viselhetőek.

A vízálló réteg a kabátban hordva a hagyományos vízhatlan membránokhoz hasonlóan funkcionál, viszont kitűnő a szellőzése, így nem válik elviselhetetlenül meleggé egy nyári zápor alkalmával sem. Nagy esőzés esetén érdemes ezt a bélést legfelülre venni és esőkabátként használni, így tovább lehet motorozni és megelőzhetjük, hogy a dzseki a sok víztől nehézzé váljon.

A kabát hátán található lecipzározható résszel, a mellkason pedig a patentozható betétek és a levehető, vízálló (fluo sárga) zsebek segítségével növelhetjük a szellőzést. Külön pozitívum, hogy a Crossover3 esetében nem kell választanunk kényelem és praktikum között, hiszen a zsebei felerősíthetőek a kabát oldalára is.

A biztonságért az állítható és kivehető könyök- és vállprotektorok felelnek az alapfelszerelés részeként, de természetesen megvan a kialakítás a gerincvédőnek is a kabátban, de akár külső légzsákkal is felszerelhető, ami még hatékonyabb védelmet biztosít az egész gerincoszlopnak.