Kérdésed van? Hívj bátran: +36 1 465 0910

Kosár:

0 termék - 0.00 Ft

Biztonságunk szempontjából kiemelkedő fontosságú a megfelelő világítás!

Biztonságunk szempontjából kiemelkedő fontosságú a megfelelő világítás, hiszen az utakon rendkívül fontos, hogy jól látszódjunk!

Robogóstól chopperesig, minden motoros tudja, hogy a motorozás egyet jelent a szabadsággal és a függetlenséggel. Mivel minél többször szeretjük ezeket az érzéseket megtapasztalni, ezért biztonságunk szempontjából kiemelkedő fontosságú a megfelelő világítás, hiszen az utakon rendkívül fontos, hogy jól látszódjunk!

Természetes a láthatóságon kívül sok egyéb szempontot is figyelembe kell vennünk. Más fényerősség, illetve eltérő hosszúságú fénykúp ideális a városi közlekedéshez, mint amikor szerpentineken kanyarog az ember egy-egy túra alkalmával. Napi szintű használat esetén fontosabb elvárás lehet az élettartam, míg a ritkábban motorozóknak érdemesebb lehet a nagyobb teljesítményű, de ezzel arányosan kevésbé strapabíró kiadások közül választani. Ezen kívül némely gyártó piacra dobott speciális motorokhoz tervezett, „rezgésálló” izzókat, amiknek köszönhetően nagymértékben csökken a lámpád fényének remegése. Végül, de persze nem utolsó sorban kétkerekűd megjelenését is egyedibbé varázsolhatod, ha gondosan választasz izzót, hiszen már számtalan színezett, akár xenon-szerű kékes fényű típus található az üzletek polcain!

A sok-sok különböző igényt a Motoroázis mindig megpróbálja kielégíteni, és ennek megfelelően felhozatalunkban rengeteg jó minőségű és különböző fajta égőt találsz!

Nincs nálunk az elképzelésednek megfelelő? Lépj kapcsolatba velünk, és mi orvosoljuk a problémát!