Kérdésed van? Hívj bátran: +36 1 465 0910

Kosár:

0 termék - 0.00 Ft

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat:

Kérünk, hogy internetes rendelés előtt olvasd el az alábbiakat, és csak abban az esetben vedd igénybe a szolgáltatásunkat, amennyiben elfogadod a következő feltételeket:

·    Szerzői jogok

Az N+Gy Bt. (a továbbiakban MotorOázis) internetes oldalán található minden képi és szöveges tartalom és azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag a MotorOázis kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

·    Oldalainkon található információk

A MotorOázis oldalain megjelenő információk és adatok tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért felelősséget nem vállalunk.

·    Felelősség

A MotorOázis nem vállal felelősséget azokért az esetlegesen felmerülő károkért, amelyek internetes szolgáltatásunk használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából, továbbá számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

·    A személyes adatok

A MotorOázis internetes oldalának használata során tudomásunkra jutott személyes adatokat annak védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeljük. Amennyiben személyes adataidat eljuttatod hozzánk, egyúttal hozzájárulásod adod ahhoz, hogy azokat az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsuk.

 

Adatvédelmi nyilatkozat:

·    Személyes adatok csak a látogató önkéntes adatszolgáltatása révén kerülnek a MotorOázis birtokába. A hozzánk kerülő személyes adatokat (név, lakcím, telefonszám, email cím) kizárólag a szerződés teljesítése és feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk, illetve az előre jelzett célra használjuk fel. Mind a személyes, mind a nem személyes jellegű adatokat a MotorOázis bizalmasan kezeli, harmadik félnek át nem adja, illetve mindent megtesz annak érdekében, hogy kívülálló harmadik személyek azokhoz hozzá ne férjenek.