Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NYITVA VAGYUNK!

NYITVA VAGYUNK!

 

Üzletünk továbbra is változatlanul nyitva tart, bátran jöhettek hozzánk vásárolni hétköznap 9-18-ig, szombaton 9-13-ig!

Kedves Motorosok!

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a legújabb járványügyi rendelet kivételi körébe tartoznak a szervizek, járműveket és járműalkatrészeket, kenőanyagokat forgalmazó üzletek. Mivel a MotorOázisban kaphatók ilyen jellegű termékek, így szerencsés módon üzletünk változatlanul NYITVA TART!

Vagyis bátran jöhettek hozzánk, akár alkatrészeket, akár motoros ruházatot szeretnétek vásárolni. 

Mindent megteszünk a biztonságotokért, üzletterünket folyamatosan fertőtlenítjük és természetesen kollégáink is maszkot viselnek. 

Egymás biztonsága érdekében tőletek is azt szeretnénk kérni, hogy még belépés előtt vegyétek fel a szájat és orrot eltakaró maszkot, bent az üzlettérben pedig ügyeljetek a megfelelő távolságtartásra (min. 1,5 - 2 méter az eladóktól és egymástól). Ha azt látjátok, épp nagyon sokan vannak az üzletben, egy pár percet várakozzatok belépés előtt. Ezen felül használjátok bátran kihelyezett kézfertőtlenítőinket. 

Ha mégsem szívesen jönnétek be személyesen, rendelkezésetekre áll WEBSHOPUNK, ahonnan bármilyen terméket meg tudtok rendelni otthonotok kényelméből, valamint kollégáink TELEFONON is szívesen segítenek.